Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kouseband gewokt recept
Kouseband gewokt recept

Kouseband gewokt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kouseband doppen en stukjes van maken van ongeveer 2 a 3 cm. Daarna goed spoelen en in pan met water en bouillonblokje aan de kook brengen, je ziet de kouseband van kleur veranderen. Zelf vind ik knapperig lekker maar je kan zelf bepalen hoe gaar je ze wilt hebben. Terwijl de kouseband gaat koken, kan je de ui snijden. Als de kouseband gaar is (of zoals jij hem wilt bv beetgaar) afgieten en even uitlaten lekken. Wok met olie op het vuur verwarmen, ui toevoegen en even fruiten, daarna kouseband in de wok op een matig tot hoog vuur regelmatig keren ongeveer een minuutje of 5. Daarna serveren met bv rijst en een vlees/kip gerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kouseband gewokt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven