Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kol Kemuning recept
Kol Kemuning recept

Kol Kemuning


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de koolbladeren halfgaar en laat ze uitlekken. Meng de overige ingredienten en leg hiervan een hoopje op elk blad. Rol het blad op, steek het vast met een prikker en zet de rolletjes in een beboterde vuurvaste schaal. Zet de schaal gedurende 20 minuten in een oven bij een temperatuur van 190 graden C, giet er af en toe wat hete bouillon over en serveer bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kol kemuning recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven