

Kol Kemuning
Ingrediënten
- 4 stuks grote koolbladeren
- 3 stuks gekookte aardappelen (fijngemaakt)
- 250 gram rundergehakt
- 0,5 liter bouillon
- 2 stuks fijngesneden ui
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 theelepel djinten
- 2 eetlepels fijngesneden selderie
- zout naar behoefte
Bereidingswijze
Meer Recepten
- Sambal Goreng Kol dan Telor4 porties
30 minuten
34533 - Sambal Goreng Kol dan Djagoeng4 porties
30 minuten
34533 - Kol dan Udang4 porties
20 minuten
34533
Allergenen Informatie
Voor dit kol kemuning recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Groentegerechten
- Kol kemuning