Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflook broccoli met garnalen recept
Knoflook broccoli met garnalen recept

Knoflook broccoli met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ssnij de broccoli in hapklare stukken, de steel mag ook. Stoom de broccoli hapklaar, beetgaar. Ik gebruik een stalen vergiet boven een pannetje met water met een passend deksel. In 4 minuten moet het goed gaar zijn. Neem een pan, zet op hoog vuur, doe wat zout in, maar dat hoeft niet perse, en doe dan de aiolli in de pan. Daarna meteen de gestoomde broccoli in de pan en de rauwe garnalen. Roer een aantal keren op hoog vuur om en om tot de aiolli helemaal door de broccoli en garnalen is geroerd. Haal van het vuur en serveer. Let op: De garnalen niet aanbakken, die bakken vanzelf even door als de pan van het vuur is gehaald. Heerlijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflook broccoli met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven