Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-spitskool met sjalotjes recept
Kerrie-spitskool met sjalotjes recept

Kerrie-spitskool met sjalotjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Was de spitskool en laat het goed uitlekken. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de sjalotjes met kerriepoeder 10 minuten op laag vuur. Voeg de spitskool met zout toe en bak het even mee. Stoof de kool op laag vuur in 10 minuten bijna gaar. Voeg de creme fraiche toe en warm het gerecht even goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-spitskool met sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven