Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie bloemkool/aardappel recept
Kerrie bloemkool/aardappel recept

Kerrie bloemkool/aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aardappels in 8 stukken en bak ze in de olie nauwelijks gaar.
Neem ze uit de pan en laat uitlekken.
Doe hetzelfde hierna met de bloemkool.
Laat 3 eetlepels olie in de pan en bak hierin de uien.
Voeg gember toe samen met de tomaat, cayennepeper, koenjit, koriander en zout.
Roer door en bak 1 minuut.
Voeg de aardappelen en de bloemkool toe en meng voorzichtig. Schenk een eetlepel water over het geheel, dek af en sudder nog een minuut of 5.
Verwijder de deksel en bestrooi met de djinten en de garam masala.
Roer nog even door en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie bloemkool/aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven