Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kare Tjampoer recept
Kare Tjampoer recept

Kare Tjampoer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in wat olie knoflook en ui en vermeng dit goed met de kerrie en doe dit bij de bouillon die u getrokken heeft van het varkensvlees, laos en daon salam. Kook de groenten halfgaar in wat water, giet af en doe ze bij de kerriebouillon. Maak op smaak af met peper en zout, sudder nog 10 minuten en serveer bij witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kare tjampoer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven