Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijnerschotel met appelsalade recept
Kapucijnerschotel met appelsalade recept

Kapucijnerschotel met appelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kapucijners uitlekken in een vergiet en spoel ze onder koud water af. Schil de appels verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes. Meng ze in een kom met het appelsap en de rozijnen en laat intrekken Verhit de boter in een ruime pan en bak het spek knapperig. Bak de uien 10 minuten mee. Schep de kapucijners door het spek-uimengsel en laat het geheel goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en serveer met de appelsalade.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kapucijnerschotel met appelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven