Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse courgetteschotel recept
Italiaanse courgetteschotel recept

Italiaanse courgetteschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de courgettes en snijd ze in plakjes. Verhit 50 gram boter en fruit de bloem. Roer er de slagroom, de bouillon en 375 mililiter water door. Breng aan de kook en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Neem van het vuur en voeg 50 gram kaas en de eieren toe. Roer goed door. Voeg de courgettes aan de saus toe, doe alles in een ingevette ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Bak de schotel in 37.5 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse courgetteschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse courgetteschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Italiaanse courgette schotel. Bedankt Betty,wat aardig van je om al die lekker gerechten aan ons door te geven,dit is een heerlijke manier om courgettes te eten. Groetjes Djuava
    Djuava gaf dit recept op 16 november 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven