Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans fetataartje recept
Italiaans fetataartje recept

Italiaans fetataartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 2 eetlepels olie en bak de prei met de knoflook al omscheppend in 5 minuten beetgaar. Neem de pan van het vuur en schep er de eieren,de feta,de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten door. Breng het op smaak met zout en peper. Vet 4 ovenschaaltjes in met olie en leg er 1 velletje filodeeg in. Bestrijk het deeg met een beetje olie en leg er vervolgens nog 1 vel in, bestrijk met olie. Verdeel het preimengsel over de schaaltjes en vouw het eerste velletje over de vulling heen. Bestrijk met olie. Vouw het andere velletje er ook over en bestrijk met olie. Bak de taartjes in een voorverwarmde oven van 200 graden C.,in 20 minuten goudbruin en gaar. Neem ze voorzichtig uit de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans fetataartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven