Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase aardappelschotel recept
Indiase aardappelschotel recept

Indiase aardappelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien schoonmaken, halveren en dan in 8 stukken snijden. (Wel zorgen dat de stukken uit elkaar kunnen vallen). De kool grof in stukken snijden. De aardappels schillen en in plakken snijden. Knoflook en gember schoonmaken en fijnsnipperen. Pepertje fijnsnipperen. De stukken ui met de knoflook, gember en peper licht aanfruiten. De Garam masala toevoegen en even laten meebakken. De tomatenpuree toevoegen en ook even laten meebakken. De kool en de aardappels toevoegen en het zout. Alles goed omroeren en dan water toevoegen tot alles bijna onderstaat (ca. 0,5 liter). Alles rustig gaar laten worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven