Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honing witlof recept
Honing witlof recept

Honing witlof


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de witlof in de lengte door. Snijd iedere helft nogmaals in de lengte door. Verwijder voorzichtig het hart (het bittere deel) van de witlof. Plaats de stukjes witlof op een grilpan. Als er bruine strepen ontstaan, dan de stukjes draaien. Dit herhalen totdat alle zijden zijn gedaan. Hierna de witlof in een schaal doen en een twee theelepels honing erover heen doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit honing witlof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven