Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Heerlijke courgette recept
Heerlijke courgette recept

Heerlijke courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een (anti-aanbaklaag)pan verwarm je de olijfolie en daarna voeg je de zout en knoflook toe. Op een hoog vuur snel om en om bakken. En meteen daarna voeg je de courgette toe en weer snel om en om bakken. voeg de balsamico toe, ik doe ongeveer 1 eetlepel, en de suiker. Weer snel om en om bakken. laat niets aanbranden, dat verpest de smaak. alles bakken en om en om blijven roeren tot de groenten beetgaar zijn. Van het vuur halen en meteen serveren. Heerlijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit heerlijke courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven