Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haricots verts  la Hongroise recept
Haricots verts  la Hongroise recept

Haricots verts la Hongroise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en hak wat bieslook fijn. Maak de haricots verts schoon en haal er de topjes vanaf. Breng een grote pan met water aan de kook. Doe hierin de haricots verts, zonder dat het water van de kook raakt. Kook ze 12 14 minuten. Snijd de ham in blokjes. Giet de boontjes af en meng er de ham door. Doe een kleine eetlepel paprikapoeder bij de slagroom, meng het en schenk het over de boontjes. Verwarm het nu weer enkele minuten. Schenk er dan de yoghurt over en meng deze er op het vuur snel door. Schenk het mengsel in een voorverwarmde dienschaal, strooi er bieslook over en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haricots verts la hongroise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven