Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haricot vertssalade met ananas recept
Haricot vertssalade met ananas recept

Haricot vertssalade met ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de haricots verts schoon. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd hem in dunne ringetjes. Snijd de bosuitjes en sjalotjes in ringetjes. Kook de haricots verts in water met zout in 10 minuten beetgaar, spoel ze in een veriet af met koud water en laat ze uitlekken. Breng 1,5 deciliter water met ketjap, rietsuiker en limoenrasp aan de kook en kook het mengsel in 10 minuten in. Voeg de haricots verts met ananas, rode peper, bosuitjes en sjalaotjes toe aan de saus. Verdeel de salade over 4 borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haricot vertssalade met ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven