Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grootmoeders postelein recept
Grootmoeders postelein recept

Grootmoeders postelein


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de groente enige malen in ruim water, totdat dit geheel helder is. Snijd de stelen enige malen door en kook de postelein met het aanhangende water en zout gaar in 10 15 minuten. Meng het aardappelmeel met water tot een dun papje. Giet een gedeelte van het kookvocht af, schuif de groente terzijde en bind het vocht met het aardappelmeelpapje. Voeg boter en aroma naar smaak toe, vlak voor het opdienen. Voeg eventueel naar smaak wat versgeraspte nootmuskaat toe. Lekker met gekookte aardappelen en een gehaktbal of blinde vink!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grootmoeders postelein recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven