Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentenpastei recept
Groentenpastei recept

Groentenpastei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de groenten schoon, was ze en snijd ze klein. Blancheer ze even in kokend water. Giet af door het vergiet of knijp het vocht eruit en laat goed uitlekken. Snijd de uitjes in ringetjes. Verhit een scheut olijfolie in de pan en fruit de uitjes en de groenten aan. Klop ondertussen de eieren in een kommetje en maak de feta fijn met een vork. Neem de pan van het vuur. Voeg de eieren, de feta, het paneermeel, de dille en peterselie toe en zet alles goed onder elkaar. Breng op smaak met een beetje peper. Extra zout is waarschijnlijk niet nodig omdat de feta al behoorlijk wat zout kan bevatten. Roer de groenten door dit papje. Bestrijk de deegvellen aan beide zijden met olijfolie. Vet een ovenschotel in en bekleed hem met de helft van de deegvellen. Schep hierop de groetenvulling. Dek af met de rest van de deegvellen. Plaats de schotel in het midden van een voorverwarmde oven en bak hem bij 170 C in ca. 1 uur af. Lekker met bijvoorbeeld keftedes me saltsa domatas (gehaktballetjes in tomatensaus).

Allergenen Informatie

Voor dit groentenpastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven