Groenten Fluweeltjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wadjan

Bereidingswijze

  1. Snijd de overdwars in stukken van 3 cm.
  2. Schaaf de in de lengte, met de kaasschaaf, in plakken met een dikte van 3 mm en een lengte van 5 cm.
  3. Verhit de en laat hierin de 10 minuten meetrekken.
  4. Verwijder hierna de .
  5. Maak in een wadjan de heet, doe de en de bieslook erbij en roerbak 10 seconden.
  6. Voeg bleekselderie en toe en roerbak nog 1 minuut.
  7. Voeg en trassie toe en roerbak 1 minuut.
  8. Doe er nu de bij en laat koken totdat de groenten beetgaar zijn.
  9. Doe er de bij, roer goed door en bind het geheel licht met een theelepeltje allsebinder.
  10. n.b.
  11. In plaats van met , zou u ook Japanse Dashi kunnen gebruiken.
  12. Dashi is in poedervorm in de handel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi, bouillon, olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal trassi en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en olie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
153 kcal
7%612 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Groenten Fluweeltjes