Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten Fluweeltjes recept
Groenten Fluweeltjes recept

Groenten Fluweeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij overdwars in stukken van 3 cm. Schaaf de komkommer in de lengte, met de kaasschaaf, in plakken met een dikte van 3 mm en een lengte van 5 cm. Verhit de bouillon en laat hierin de nori 10 minuten meetrekken. Verwijder hierna de nori. Maak in een wadjan de olie heet, doe de knoflook en de bieslook erbij en roerbak 10 seconden. Voeg bleekselderie en komkommer toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg sherry en trassie toe en roerbak 1 minuut. Doe er nu de bouillon bij en laat koken totdat de groenten beetgaar zijn. Doe er de sesamolie bij, roer goed door en bind het geheel licht met een theelepeltje allsebinder. n.b. In plaats van bouillon met nori, zou u ook Japanse Dashi kunnen gebruiken. Dashi is in poedervorm in de handel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenten fluweeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven