Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geweven asperges recept
Geweven asperges recept

Geweven asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de dressing 1 dag van tevoren. Pel de teentjes knoflook. Blancheer ze 1 minuut in kokend water en spoel er koud water over. Doe ze met wat zout en peterselie in een pot en giet de olie ,azijn, limoensap en de worchestershiresaus erop. Sluit de pot en zet deze in de koelkast. Schud de dressing voor gebruik. Snijd van de asperges 1/2 centimeter van de onderkant en leg ze 30 minuten in koud water waardoor ze beter te schillen zijn. Schil alleen de witte asperges. Leg de witte asperges in ruim koud water met een snufje zout en breng aan de kook. laat de asperges 3 minuten zachtjes koken en laat ze van de warmtebron af, 15 minuten met gesloten deksel beetgaar worden. Breng ondertussen water met zout aan de kook en blancheer de groene asperges 3 minuten. Snijd de asperges in de lengte doormidden en weef ze tot een mooi patroon. Serveer ze met de dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geweven asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven