Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade recept
Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade recept

Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kapjes van de paprika's en verwijder zaad en zaadlijsten. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit de olijfolie en de quorn met de ui en knoflook 3 minuten. Schep het quornmengsel samen met de komijnzaadjes, munt en peterselie door de gare rijst. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Vul de paprika's met het rijstmengsel en leg de kapjes er weer op. Bestrijk de paprika's met olijfolie. Zet de gevulde paprika's op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200C. Roer de azijn, zoetstof, peper en zout tot een egaal mengsel en schep de komkommerplakjes erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's met quorn en komkommersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven