Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met varkensreepjes recept
Gevulde paprika met varkensreepjes recept

Gevulde paprika met varkensreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in partjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Was de paprika's en kook ze in water met zout 10 minuten. Spoel ze af met koud water en dep ze droog. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes op laag vuur 10 minuten. Voeg de varkensreepjes toe en bak het al roerend bruin en gaar. Voeg de tomatenpuree met 1/2 deciliter water toe en breng het op smaak met paprikapoeder en zout. Voeg de bosuitjes al roerend toe. Snijd de paprika's in de lengte door, verwijder de zaadjes maar laat de steeltjes eraan zitten. Vul de paprikahelften met het vleesmengsel. Zet de gevulde paprika's in een ingevette ovenschaal. Bestrooi ze met geraspte kaas. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak de paprika's in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar en tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met varkensreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven