Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met feta en bosui recept
Gevulde paprika met feta en bosui recept

Gevulde paprika met feta en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de knoflook fijn. Snijd het bosuitje in ringetjes. Rooster de paprika's op een bakplaat 20 minuten tot de schil gaat kleuren. Leg de paprika's in een schaal en laat ze afgedekt 10 minuten staan. Bewaar het vocht dat vrijkomt. Halveer de paprika's en verwijder de zaadjes. Trek de schil van 2 paprika's er van af. Pureer de paprika's zonder schil met de knoflok, paprikapoeder, 2 eetlepels paprikavocht en 2 eetlepels olijfolie tot een saus. Breng het op smaak met zout. Snijd de feta in blokjes en meng het met de bosuitjes en oregano. Vul de paprikahelften met schil met het fetamengsel en zet ze in een ovenschaal. Schep de paprikasaus erover en bedruppel het met de rest van de olijfolie. Bak de gevulde paprika's in het midden van de oven in 20 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met feta en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven