Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika recept
Gevulde paprika recept

Gevulde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Breng water aan de kook voor de rijst en de winterpeen. (de winterpeen moet je eerst in kleine stukjes snijden) Als het lang genoeg gekookt heeft, giet het dan af. Hol vervolgens de 3 paprika's uit. Doe dan de rijst en de winterpeen in de paprika's. Breng het op smaak met peper en zout. Doe de paprika's dan ongeveer 15 minuten in de oven. Als hij al eerder klaar is, dan kan dat ook. Doe bij het serveren de 'deksel' van de paprika's er weer op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven