Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde Dolmar peper of Charlieston peper (zoete peper) met rijst recept
Gevulde Dolmar peper of Charlieston peper (zoete peper) met rijst recept

Gevulde Dolmar peper of Charlieston peper (zoete peper) met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pepers overlangs in tweeŽn snijden en de zaadlijsten verwijderen. De pepers van binnen met zout en zwarte peper bestrooien. De ui lichtbruin bakken in de helft van de margarine. Deze vermengen met de rijst en geraspte kaas. De rijst afproeven en op smaak brengen met iets zout. In iedere helft wat rijst doen en de bovenkant glad strijken. De gevulde pepers bestrooien met paneermeel en klontjes boter erop doen. Deze plaatsen in een vuurvaste schotel met wat boter en bouillon er in. In een matig warme oven gaar laten worden in een half uur tot drie kwartier. In plaats van de paprika's in tweeŽn te snijden, kan ook alleen het kapje (aan de kant van de steel) worden afgesneden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde dolmar peper of charlieston peper (zoete peper) met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven