Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgette recept
Gevulde courgette recept

Gevulde courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180ºC. Maak de bouillon. Snijd de courgettes in de lengte door. Hol ze met een lepel uit door zaadjes en zaadlijsten te verwijderen. Blancheer de courgettes 3 minuten in de bouillon. Giet ze af en spoel ze af met koud water en laat ze omgekeerd uitlekken. Verhit de olijfolie en bak hierin het gehakt rul met de sjalotten, prei en de paprika. Voeg zout, peper, kerrie en de Provençaalse kruiden toe. Giet overtollig vet af. Leg de courgettehelften op een bakplaat. Vul ze met het gehaktmengsel en bestrooi ze met kaas. Zet ze 25 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde courgette heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Was lekker, alleen oude kaas gebruikt voor wat meer smaak!
    Jaccor gaf dit recept op 30 mei 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven