Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld kooltje met gesmoord lamsvlees en vergeten groenten recept
Gevuld kooltje met gesmoord lamsvlees en vergeten groenten recept

Gevuld kooltje met gesmoord lamsvlees en vergeten groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de groenten en snijd ze in vrij grote stukken. Verhit wat boter in een grote pan. Snijd en kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht. Draai het vuur lager en doe de groenten bij het vlees. Voeg de tijm toe en stoof de groenten even aan. Blus vervolgens met het bier en zet het deksel op de pan. Werk de stoofpot af met flink wat gesnipperde peterselie en serveer met de pittige salsa. Het is om twee redenen belangrijk dat je de groenten in deze bereiding groot snijdt. Ten eerste moet het vlees toch vrij lang stoven en te klein gesneden groenten dreigen tot moes te koken. Bovendien zorgen grote stukken voor een heldere jus. De kooltjes koken en als ze gaar zijn uithollen en vullen. Dichtbinden met raffia en nog even warmen/ garen in bouillon.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld kooltje met gesmoord lamsvlees en vergeten groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven