Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde venkel recept
Gestoofde venkel recept

Gestoofde venkel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Venkelknollen schoonmaken en in reepjes snijden en het venkelloof fijn snijden. De sjalotten fruiten in de boter. Voeg de venkel toe en omscheppen. Schenk de pernot en bouillon in de pan. Smoor de venkel in ca. 10 minuten gaar in de gesloten pan. Roer de maizena door de creme fraiche en roer dit mengsel door de venkel. Breng op smaak met peper en zout. doe dan de groente op de borden en strooi het venkelloof erover heen. lekker bij pasta of aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde venkel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gestoofde venkel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Is het niet handiger om met groentegewicht te werken i.p.v. stuks? Hoewel het gerecht heerlijk van smaak was kon ik doordat ik 3 kleine knollen had wel toe met de helft van de creme fraiche. Verder m... Lees reactie
    Jampie gaf dit recept op 3 november 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven