Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde kouseband recept
Gestoofde kouseband recept

Gestoofde kouseband


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kousebandjes wassen en de uiteinden verwijderen. De boontjes in stukjes snijden van ongeveer 2 cm. De margarine of olie goed heet laten worden. Kouseband boontjes met zout of bouillonblokjes toevoegen en goed omscheppen op hoog vuur. Met de deksel op de pan dit geheel op laag vuur gaar smoren in 15 minuten. Op smaak afmaken met nootmuskaat en/of zwarte peper. U kunt bovenstaand gerecht ook combineren met vlees of vis. Alvorens u de boontjes in de pan doet, bakt u dan eerst de stukjes vlees of vis samen met een uitje aan.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde kouseband recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven