Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde witlof met buikspek en druiven recept
Gesmoorde witlof met buikspek en druiven recept

Gesmoorde witlof met buikspek en druiven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de stronken witlof schoon. Snijd ze in vieren en leg ze in een met boter ingevette ovenschaal. Doe er ook de fijngehakte sjalotjes, de druiven, de blokjes spek en een snufje peper bij. Zet de schaal in een voorverwarmde oven van 200 graden C. en voeg 1/2 soeplepel groentebouillon toe zodra de groenten beginnen te bakken. Laat de schaal dan nog ongeveer 40 minuten in de oven staan. Breng het gerecht op het laatste moment op smaak met zout en serveer lauwwarm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gesmoorde witlof met buikspek en druiven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven