Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakte bloemkool recept
Geroerbakte bloemkool recept

Geroerbakte bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een wok. Voeg de uien en de mosterdzaadjes toe en roerbak het voor 2 minuten. Voeg dan de knoflook, gember, komijn, korianderpoeder, turmeric en 1 theelepel zout toe en roerbak dit nog 1 minuut mee. Voeg dan de bloemkool toe en roer tot alle kruiden rond de bloemkool zit. Voeg dan 250 milliliter water toe en laat alles 4 minuten koken. Voeg dan de erwten toe en kook deze nog 2 minuten mee. Alles moet beetgaar zijn. Haal de pan van het vuur en giet alles af. Voeg de verse koriander toe.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroerbakte bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven