Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde bietjes met tuinkers recept
Gemarineerde bietjes met tuinkers recept

Gemarineerde bietjes met tuinkers


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kom doen de gesnipperde sjalot, citroensap, appelsap, gember, ketoembar en zout en peper. Door elkaar mengen.
Bietjes ontvellen en in kleine blokjes snijden. Voorzichtig door de marinade scheppen. Minstens 4 uur laten intrekken. Af en toe omscheppen.
Bereiden:
In vergiet de bietjes laten uitlekken. 0,5 eetlepel marinadevocht opvangen. Op het midden van een groot plat bord de bietjes neerleggen. Tuinkers knippen en rondom de bietjes schikken. Sjalot ringetjes over de bieten draperen. Door de zure room 0,5 lepel marinade vocht roeren en in het midden over de bietjes scheppen.

Serveersuggesties

Gerechtje kan goed één dag van te voren worden gemaakt tot de zin "bereiden".

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde bietjes met tuinkers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven