Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide aspergers recept
Gekruide aspergers recept

Gekruide aspergers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges schillen en het harde stukje aan de onderkant er afsnijden. Asperges in ruim water met zout aan de kook brengen, vuur iets lager draaien en de asperges gaarkoken. De eieren hardkoken, laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Bieslook en basilicum fijnsnijden. In een pannetje de azijn verwarmen, van vuur af de olie erdoor kloppen. Bieslook, basilicum, zout en peper erdoor mengen. Asperges op borden leggen, ham en ei ertussen leggen en tot slot de dressing erover lepelen. Lekker met krielaardappeltjes en een glas heerlijke Pinot Blanc d'Alsace want dat hoort er bij ons echt bij!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gekruide aspergers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven