Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde gevulde tomaten recept
Gegratineerde gevulde tomaten recept

Gegratineerde gevulde tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit het sjalotje aan in een beetje boter. Voeg hieraan toe de wortel en de prei, peper en zout. Blus het geheel met een klein beetje witte droge wijn en de room. Smelt de verbrokkelde kaas in dit groentemengsel. Laat dit geheel afkoelen. Snijd de tomaat (steeltje naar boven) horizontaal door en verwijder zaadlijsten. Vul de tomaat met groentemengsel en bestrooi met geraspte kaas. Zet de gevulde tomaten in een ingevette ovenvaste schaal en plaats deze 15 min. in een oven van 225 graden celcius. Als groente serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde gevulde tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven