Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde bloemkool recept
Gegratineerde bloemkool recept

Gegratineerde bloemkool


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in niet te kleine roosjes.
Met de deksel op de pan de bloemkool in ongeveer 15 minuten beetgaar koken.
Verwarm de oven/ grill voor op 180 graden.
De kaas in plakjes schaven. De beetgare bloemkool in een vergiet laten uitlekken en ondertussen een ovenschaal invetten met wat boter. Leg dan de bloemkool in de ovenschaal en bedek de roosjes met de plakjes kaas. De ovenschaal onder de grill zetten tot de kaas gesmolten en licht gekleurd is. Dan direct serveren met bijvoorbeeld gekookte aardappelen en een saucijsje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven