Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde aubergineballetjes recept
Gefrituurde aubergineballetjes recept

Gefrituurde aubergineballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prik de grote aubergine in met een vork meerdere malen en rooster deze ongeveer 30 min. in de oven op 180 graden C. Neem daarna het vruchtvlees uit de schil en pureer dit. Meng daarna de puree met de rest van de ingredienten tot een stevige massa. Draai hiervan kleine balletjes. Wentel ze door wat bloem en frituur ze in de frituurpan op 180 graden C. goudkleurig.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gefrituurde aubergineballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven