Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken venkel en aubergine met geitenkaas recept
Gebakken venkel en aubergine met geitenkaas recept

Gebakken venkel en aubergine met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de venkel in reepjes (beetje gelijkmatig) en de aubergine in halve plakjes (ongeveer even dik als de venkel). Verhit de olie in de pan. Voeg de venkel en aubergine toe en naar wens ook wat zout. Als de venkel wat zacht is en de aubergine een klein beetje bruin (ongeveer 8 min roerbakken), zet dan het vuur uit en verkruimel de geitenkaas er overheen.

Tip:
Hou je van kerrie. Voeg dan een beetje kerrie toe als de venkel en aubergine aan het bakken zijn!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken venkel en aubergine met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven