Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken gemengde groenten recept
Gebakken gemengde groenten recept

Gebakken gemengde groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer het rundvlees in een marinade van donkere en lichte sojasaus, worchestersaus, 2 theelepels peper en een snufje zout. (15 min.) Maak een boemboe van knoflook, groene peper en djahe en fruit het 2 minuten. Voeg de uien toe en fruit tot deze zacht zijn. Kool en wortel erbij en roerbak 1 minuut op hoog vuur. Voeg het vlees toe en roerbak 1 minuut. Zet de deksel op de pan en sudder 2 minuten. Doe er dan de sawiasin, 4 eetlepels water en de sesamolie bij> Roer het flink door elkaar, doe de deksel erop en sudder weer 2 minuten. Doe de tomaat erbi,j roer flink door elkaar en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken gemengde groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven