Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken bloemkool in knoflookolie recept
Gebakken bloemkool in knoflookolie recept

Gebakken bloemkool in knoflookolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knoflook en peper 1 min. in hete olie fruiten. Bloemkool toevoegen en 3 min. al omscheppend bakken. Nu het citroensap toevoegen, maak op smaak met peper en zout. Laat het geheel op laag vuur de bloemkool beetgaar worden. Indien nodig een beetje water toevoegen, om de bloemkool niet te laten aanbranden. Lekker met rijst en gebakken kabeljauwfilet. De keuze van de rijst laat ik aan u over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken bloemkool in knoflookolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven