Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken bloemkool recept
Gebakken bloemkool recept

Gebakken bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bloemkolen in niet te kleine roosjes snijden. De roosjes even voorkoken en na kookpunt afgieten en af laten koelen. Tijdens het afkoelen, de eieren met de melk loskloppen in een beslagkom. De roosjes, met verdeelde porties, met een schuimspaan door het eimengsel dopen en even in de spaan laten uitdruipen en daarna met de paneermeel bestrooien, bijvoorbeeld in een platte ovenschaal. Daarna de met paneermeel bestrooide roosjes in een frituurpan of hajespan of wok, in de hete olie bakken tot ze lekker bruin en knapperig zijn. Lekker met gekookte aardappelen en een (runder)braadworstje of gewoon als borrelhapje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebakken bloemkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Leuke gerechten en leuk om ze te delen,maar als ik kijk naar de bereidingstijden dan vind ik het erg knap dat die zo kort zijn.Ik heb mijn tijd opgenomen vanaf het moment dat de bloemkool schoongemaak... Lees reactie
    Brenda101070 gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven