Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feestgroente recept
Feestgroente recept

Feestgroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Recept speciaal voor de lastige groeteneters onder de kinderen. Zo maak je het net even anders en ziet het er leuker uit. En zoals we weten... Het oog eet ook mee! Kook de groente(s) zoals je het gewend bent en voeg ze samen samen. Als je fruit bij gebruikt, dan deze pas op het laatst toevoegen. Hierboven in de ingrediŽntenlijst staan een paar voorbeelden van combinaties, maar ongetwijfeld kun je er zelf nog veel meer verzinnen. Succes!

Allergenen Informatie

Voor dit feestgroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven