Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eisperges recept
Eisperges recept

Eisperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in de schil. Kook de eieren hard en pel ze. Verwijder de harde uiteinden van de asperges en bak ze in hun geheel in een beetje olie. Voeg na 2 minuten de pijnboompitten toe en laat ze 1 minuut meebakken. Blus af met de wijn en laat even inkoken. Schenk de room erbij en breng op smaak met zout en peper uit de molen. Voeg de rucola toe en haal de pan van het vuur. Direct serveren. Plaats wat aardappeltjes midden op een diep bord. Leg er netjes een paar asperges naast met wat rucola erop. Leg daar 2 doorgesneden eieren op. Druppel er lekker wat saus over.

Allergenen Informatie

Voor dit eisperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven