Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drentse koolraapstamppot recept
Drentse koolraapstamppot recept

Drentse koolraapstamppot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, de koolraap en snijd ze in stukken en kook ze met weinig water en zout in ongeveer 20 minuten gaar. Knip intussen de bieslook fijn. Snijd de champignons in vieren. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de champignons ongeveer 5 minuten tot al het vocht is verdampt. Maal er peper boven. Giet de aardappelen en de koolraap af en stamp ze fijn. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Roer de yoghurt, deel van de kaas en deel van de bieslook door de stamppot, breng op smaak met zout en peper en doe de stamppot in een schaal. Strooi de rest van kaas erover en laat onder de grill gratineren. Schep de champignons erop en strooi er de rest van de bieslook over.

Allergenen Informatie

Voor dit drentse koolraapstamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven