Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cordon bleu van witte asperges recept
Cordon bleu van witte asperges recept

Cordon bleu van witte asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges en schil.
Kook in een pan het water, zout en een klontje roomboter, en blancheer de asperges ca. 8 minuten hierin, niet gaar koken (ze moeten nog een bite hebben). Laat uitlekken en neem dan 2-3 asperges en wikkel ze in de kaas en daarover de ham. Steek vast met een prikker.
Neem 3 diepe borden en doe er paneermeel, bloem in de andere en geklutste eieren in de derde.
Haal de pakketjes eerst door de bloem, dan door het eimengsel en vervolgens door het paneermeel.
Verhit in een koekenpan (geen wok) wat olie en bak tot de buitenlaag krokant is en mooi bruin, leg even op wat keukenpapier en laat ze kort uitlekken.

Serveersuggesties

Warm lekker met gekookte krieltjes met peterselie, boterjus, met salade. Ook koud super lekker. Tevens een prima borrelhapje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cordon bleu van witte asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven