Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese koolsalade recept
Chinese koolsalade recept

Chinese koolsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en snijd de kool en bosuitjes en doe ze in een grote schaal. Zet dit een paar uur afgedekt in de koelkast om goed koud te laten worden. Bak de amandelen en sesam zaadjes even aan in de margarine in een koekenpkan. Laat afkoelen, doe het bij de kool en zet terug in de koelkast tot ongeveer een uur voor serveren. Maak nu de dressing door de olie en de rest van de ingredienten te combineren. Giet de dressing over de sla en schud het meerdere keren om voor serveren. De dressing gaat ongeveer een uur voor serveren over de sla om de noodels zacht te maken. Dit recept kun je makkelijk aan passen aan je eigen smaak, door bijvoorbeeld minder olie, minder suiker, geen sesamzaadjes enzovoorts te gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinese koolsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven