Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chinese kool met walnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kool snipperen en met het appelsap vermengen. Beetje zout toevoegen en een kwartier laten intrekken.
Pan met water aan de kook brengen en de kool beetgaar koken of roerbakken.
De in ringen gesneden bosuitjes in de koekepan bakken, als je de kool roerbakt dan de bosuitjes met de kool samen roerbakken. Het vegetarische vlees dat in kleine stukjes gesneden is meebakken en alles goed hutselen. Als laatste de gehakte walnoten erover strooien en eventueel op smaak brengen met peper.

Serveersuggesties

Ook lekker om er ketjap manis door heen te mengen. Smaakt goed bij mie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met walnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven