Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met varkensvlees recept
Chinese kool met varkensvlees recept

Chinese kool met varkensvlees


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Het vlees in smalle reepjes snijden. Marineren met een boemboe van fijngewreven knoflook, geraspte gember, oestersaus, vijfkruidenpoeder en sesamolie.
De Chinese kool wassen en in smalle repen snijden.
Olie in de pan laten heet worden. Hierin het vlees bakken. Fijngesnipperde ui toevoegen.
Als het vlees bruin is, de Chinese kool toevoegen en blijven omscheppen.
De groente moet beetgaar blijven.

Serveersuggesties

Serveer met atjar, gebaken uitjes en witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven