Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chinese kool met kruidig gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de aardappels, snijd ze in stukken en kook ze in weinig water met zout gaar.
Verhit de olie in een pan en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul.
Voeg het zakje mix, 5 deciliter water en de tomaat toe. Breng de saus alroerend aan de kook en laat 3 minuten zachtjes doorpruttelen.
Kook intussen de Chinese kool in weinig water met zout beetgaar, giet af en breng op smaak.
Verwarm de melk met de boter. Giet de aardappelen af stamp ze fijn. Voeg het melk-botermengsel toe en maak er een smeu´ge puree van.
Serveer de kool met de puree en gehaktsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met kruidig gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese kool met kruidig gehakt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Lekker en makkelijk te maken, maar ik mis wat je met de champignons moet doen.
    Aart gaf dit recept op 21 september 2012 3 uit 5 sterren
  • Waar komen de champignons terug in dit recept?
    Noesia gaf dit recept op 26 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven