Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese kool met Ebbie recept
Chinese kool met Ebbie recept

Chinese kool met Ebbie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de garnalen in de sherry gedurende 30 minuten. Schep ze er dan uit, maar bewaar beide. Snijd de kool in repen van 5 cm en blacheer deze gedurende 2 minuten in kokend water. Verhit olie in de wadjan, doe er eerst de knoflook en dan de ebbie in en roerbak 2 minuten. Doe er de kool en de sherry bij en bak nog een paar minuten. Breng op smaak met peper en zout, doe de lenteui erbij, roerbak nog 1 minuut en serveer. Op het bord er een paar druppels Spaanse peperolie over gieten voor degenen die iets heter lekker vinden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese kool met ebbie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven