Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-pannetje recept
Broccoli-pannetje recept

Broccoli-pannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Kook het bijna gaar. Verwijder de stronk van de broccoli en kook de roosjes 5 minuten. Doe de kipfilet in een hapjespan en bak dit in de margarine. Voeg de kipkruiden toe en de paprika. Bak het geheel gaar. Voeg de gekookte broccoli, de pinda's en de aardappelstukjes toe. Blijf goed roeren en bak nog even door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli-pannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven