Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met knoflook en tomaat recept
Broccoli met knoflook en tomaat recept

Broccoli met knoflook en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een grote koekenpan op een middelhoog vuur de olijfolie. Voeg de knoflook toe en bak enkele minuten bakken onder constant roeren. Voeg de tomaat, balsamico en basilicum toe en laat sudderen tot de helft van het vocht verdampt is. Verspreid de broccoli over de tomaat en breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat 10 minuten op een lage vlam sudderen tot de broccoli gaar is. De broccoli moet helder groen zijn, dus kook het niet te gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli met knoflook en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broccoli met knoflook en tomaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Dank voor het delen van het recept. Ik vind dat de balsamico overheerst. De rest smaakt ok. een fijne groet
    Hanna gaf dit recept op 16 augustus 2017 4 uit 5 sterren
  • Ben het nu aan het maken! Het ruikt al goed, ben benieuwd hoe het smaakt straks.
    Bezoeker gaf dit recept op 5 oktober 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven