Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenschotel met avocado recept
Bonenschotel met avocado recept

Bonenschotel met avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien en knoflook pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kidneybonen laten uitlekken. Olie verhitten in braadpan. Uien en knoflook ca. 3 minuten fruiten. Paprika toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Quorn toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Kidneybonen, kruidenmix en 150 ml water toevoegen en afgedekt ca. 8 minuten zachtjes laten sudderen. Af en toe roeren. Intussen avocado schillen en vruchtvlees in blokjes snijden. Bonenmengsel over vier borden verdelen. Avocado erover verdelen. Direct serveren. Lekker met tortillachips.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonenschotel met avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven